Bobrek sote
MALZEMELER
4 adet kuzu bobregi
3 adet iri patates
1 bas sogan
2 corba kasigi margarin
2 corba kasigi un
1 cay kasigi hardal
1 tutam kekik
Yeteri kadar tuz

HAZIRLANISI
Bobrekleri guzelce yikayip, kurulayin ve kusbasi dograyin. 1 corba kasigi margarinde bobrekleri sote edin. Atesin hizli olmamasina, bobreklerin yanmadan iyice pismesine ozen gosterin. Pisen bobrekleri bir kaba alin. Tavada kalan yaga ikinci kasik mergarini ekleyip, eriyince icine centilmis sogani ilave edin ve karistirarak soganlari iyice oldurun. Unu katin, top top olmamasi icin hizla karistirarak pembelestirin. Hardali sicak suda eritip, ilave edin. Kekigi katin, biraz daha sicak su ekleyerek bozadan ince bir sos elde edin. Hazirladiginiz sosu, kizarmis patatesle karistirdiginiz bobreklerin ustune dokerek, sicak sicak servis edin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz