Bulgur pilavi

MALZEMELER
2 bardak bulgur
2 bas sogan
4 corba kasigi margarin
250 gr kusbasi et
2 domates
4 bardak su
2 dolmalik biber (veya yesilbiber)
tuz, kirmizi biber, karabiber

HAZIRLANISI
Pilavlik bulguru ayiklayip yikadiktan sonra suyu iyice akana kadar suzun. Bir yandan da margarini eritip, soganlari pembelestirin. Icine findik buyuklugunde kestirdiginiz kusbasi eti katilin, kavurun. Suyunu cekirice, rende domatesi, kiyilmis yesil biberi ekleyip ; biraz karistirip, suyunu koyun.Koydugunuz su yaklasik dort bardak seviyesine inene kadar etleri pisirin. Daha sonra bulguru katin, harlii ateste bir iki karistirip, orta ateste pismeye birakin. Sissinler, tane tane olsunlar. Suyunu cekince, atesin altini kapatip demlenmeye birakin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz