Cabuk mantar corbasi
MALZEMELER
2 torba kuru mantar
500 gr. sogan
1 kirmizi, 1 sari ve 1 yesil dolmalik biber
2 dis sarmisak
6 yemek kasigi soya yagi
1/2 lt hazir sebze suyu
4 dilim tost ekmegi
Tuz, karabiber
100 gr. rendelenmis eski kasar peyniri
Biraz maydanoz
Bir corba kasigi Amerikan soya unu


HAZIRLANISI
Mantarlari yikayin. 1/4 lt. suda haslayin. Sogan ve biberleri ayikladiktan sonra yikayin. Soganlari yuvarlak, biberleri ince dilimler halinde dograyin. Sarmisagi ince dograyin. 3 yemek kasigi soya yagini bir tencerede isitin. Sebze ve saimisagin yarisini icinde cevirin. Sulu mantarlari ve soya ununu bunun icine dokun. Hepsini dokerek 10 dk. kadar pisirin. Ekmegi kup seklinde dograyin. Soya yagini tavada isitin. Ekmekleri ve arta kalan sarmisagi icinde pembelestirin. Corbaya tuz ve karabiber ekleyin. Corbanin ustune maydanoz serpistirin. Ekmek ve peyniri corbanin yaninda servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz