Cag kebabi
MALZEMELER
1 adet kuzu budu (yagsiz ve sinirsiz)
1 adet sogan
100 gr yogurt
yeterli miktarda lavas ekmegi
4 adet domates
6-7 adet yesilbiber
1 cay kasigi tuz
1 cay kasigi karabiber

HAZIRLANISI
Kuzu budundan, parmak kalinliginda yapraklar kesin. Yogurt, karabiber, tuz ve yemeklik dogranmis sogani karistirin ve etleri hazirlamis oldugunuz bu terbiyede 24 saat bekletin. Bir gunun sonunda, yaprak halindeki etleri, kebabin ozelligi olan sise takin ve yatik haldeyken ateste cevire cevire kizartin. Pisen kisimlarindan ayni donerde oldugu gibi ince parcalar keserek, cag kebabina mahsus kucuk sislere takarak, yaninda yine ateste pismis, domates, biber, kuru sogan ve lavas ekmegi ile servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz