Dubari corbasi
MALZEMELER
8 kisilik
1 corba kasigi yag
1 kucuk karnabahar
2 lt et suyu
1 tatli kasigi tuz
2 kahve fincani un
1 su bardagi sut
1 kucuk ince dilimlenmis sogan
1/2 kereviz
1/2 pirasanin beyazi

HAZIRLANISI
Karnabaharin dallarini keserek yikayin. Sonra kaynar suda 20 dakika haslayin. Uzerine soguk su dokup sogutun. Sudan cikarin ve dallarinin uzerindeki beyaz cicekleri teker kesip garnitur olarak bir tabaga koyup muhafaza edin. Bir tencerede yagi koyup kizdirin. Sebzeleri ekleyip bir dakika kavurun. Karnabahar dallarini, et suyunu ilave edip kaynatin. Sutle unu baska bir kapta iyice karistirin ve ezin. Kaynayan corba suyuna karistirarak yedirin agir ateste 15 dakika kaynatip suzun. Karnabahar ciceklerini de ilave edip bir kere karistirarak servis edin
Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz