Dugun corbasi
MALZEMELER
1/2 kg koyun (kuzu) eti, yagsiz
1 cay kasigi kirmizi biber
9 corba kasigi margarin
3 adet yumurta sarisi
12 su bardagi su
1 adet limon
150 gr un
biber
tuz

HAZIRLANISI
Eti nohut iriliginde dograyin, 12 su bardagi su ve bir tutam tuz ile pisirin. 8 corba kasigi yag ile unu 3 dakika kavurun ve azar azar pisen etlere katin. Karistira karistira on dakika kadar kaynatin. Bir kap icerisinde 3 adet yumurta sarisini limon suyu ile biraz karistirin. Pisen corbadan azar azar ilave edip. Corba kabina bosaltin. 1 corba kasigi yag ile kirmizi biberi ateste biraz kizdirin ve corbanin uzerini bu yag ile susleyip servis yapin.
Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz