Etli kuru fasulye

MALZEMELER
500 gr. kuru fasulye
250 gr. kusbasi
2 bas sogan
2 adet domates veya 1 corba kasigi salca
3-4 adet sivri biber
1 corba kasigi margarin
Yeterince tuz, karabiber

HAZIRLANISI
Fasulyeyi geceden tuzlu suda islatin. Sabahleyin yikayip suzun ve ustunu ortecek kadar bolca suda haslayin. Dagilmamasina dikkat edin. Etleri tencereye koyup, suyunu salip cekinceye kadar cevirin, yagi ilave edin, yag kizmaya baslarken centilmis soganlari ekleyin. Soganlar pembelesirken dogranmis domatesi ya da sulandirilmis salcayi katin. Fasulyeleri ilave edin, uzerine biberleri dograyin. Ve karabiberi, tuzu katarak az sicak su ile fasulye helme dokunceye kadar pisirin. Arzu ederseniz et yerine pastirma da katabilirsiniz.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz