Etli saksuka

MALZEMELER
1/2 kg az yagli kuzu kusbasi et
6-7 adet dolmalik biber
2 adet aci sivri biber
2-3 orta boy domates
2 orta boy kuru sogan
kibrit kutusu kadar margarin
tuz, karabiber
4-5 adet yumurta

HAZIRLANISI
Once kuzu eti suyunu cekince, yemeklik dogradiginiz kuru sogani ilave edip, biraz kavurun. Daha sonra uzerini ortecek kadar sicak su ilave edip, etler yumusayana kadar pisirin. Dolma biberleri yikayip boyuna olarak dorde bolun. Domatesleri yemeklik dograyin. Arzuya gore aci biberleri de dograyin. Hepsini, tuz ve karabiberini ilave edip, pisirin. Inecegine yakin icine yumurtalari kirip, kapagini kapatin. Yumurtalar pisince servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz