Fasulyeli borek
MALZEMELER
3 adet yufka
1,5 su bardagi haslanmis kuru fasulye
2 adet kuru sogan
2 adet sivri biber
1 yemek kasigi salca
25 gr margarin
1 paket et su toz bulyon
1 cay kasigi kirmizi pulbiber
1 cay bardagi sut
1 cay bardag siviyag
1 yumurta sarisi
uzerine susam

HAZIRLANISI
Sogan ve biberi ince kiyin. Margarini bir kapta eritip sogan ve biberi kavurun. Biraz kavrulunca fasulyeyide ekleyin. Etsu toz bulyonu, pulbiberi katip az da su ekleyerek suyunu cekene kadar haslayin. Sut ve yagi karistirin. Bir yufkayi 4'e bolun. Her bir parcaya sutlu-yagli karisimdan surup genis olan kismina hazirladiginiz icten koyup zarf seklinde sarin. Yaglanmis firin tepsisine dizin. Uzerine yumurta sarisini surup susam serpin. 180 derecede alti-ustu kizarana kadar pisirin.
Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz