Firinda palamut

MALZEMELER
Yarim demet maydanoz
Yarim cay bardagi zeytinyagi
1.5 kuru sogan
1.5 domates
1.5 palamut (orta boy)
1 limon
2 defne yapragi
3 sivribiber
tuz

HAZIRLANISI
Baliklari temizletip iki parmak kalinliginda halka halka kestirin, hafifce tuzlayin. Bir firin tepsisine dizin. Kabuklari soyulup halka halka dogranmis sogan ve domatesleri, sap ve cekirdekleri cikarilip iki esit parcaya bolunmus biberleri ve yapraklari ayiklanip INCE kiyilmis maydanozu baliklarin uzerine doseyin. Ustune defne yapraklarini koyun, zeytinyagini gezdirerek dokun. Kabugunu soyup kestiginiz limon dilimlerini baliklarin ustune yerlestirin. Tepsinin ustunu alimunyum folyo ile ortun. Onceden 180 derecede isitilmis firinda, biberler yumusayincaya kadar ustu kapali olarak, sonra folyoyu alarak ustu acik bicimde baliklar biraz kizarana kadar pisirin.Servis tabagina alarak sicak olarak servis yapin.Arzu ederseniz havuc ve kereviz de ilave edibilirsiniz

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz