MALZEMELER
2 su bardagi pirinc
sut
rendelenmis kasar peyniri
tuz
1 kasik tereyag
HAZIRLANISI
Pirinci ilik suda 1 saat kadar beklettikten sonra iyice durulayin. Pirinci 6-7 cm derinliginde, 30 cm genisliginde bir Pyrex kaba koyun. Pyrex kabin dibini ve kenarlarini hafifce zeytinyagi veya margarin ile yaglayin. Soguk sutu pirincin uzerine dokun (Sut pirincin uzerini 1 cm gececektir). Tuzunu koyun. Kucuk kucuk boldugunuz tereyag veya Becel parcalarini icine atin. 200 derecede onceden isittiginiz firina koyun. Pilav sutu cektikten ve uzeri hafif kizardiktan sonra firindan cikarip uzerine kasar peyniri rendesini serpin. Tekrar firina verip iyice uzeri kizarincaya kadar pisirin. Firindan c?kard?ktan sonra borek gibi keserek servis yapin.