Firinda kasarli tavuk

MALZEMELER
2 adet derisi alinmis butun tavuk gogsu
1 su bardagi galete unu
2 adet yumurta
4 dilim kasar peyniri
tuz
karabiber
kekik
pul biber
az miktarda tereyagi

HAZIRLANISI
Tavuk goguslerini ortadan ikiye bolun ve kemik kalmamasi icin kontrol ediln boldugunuz parcayi hamburger ekmegi gibi kesip acin parcalari birbirinden ayirmamaya dikkat edin aralarina kasar peyniri yerlestirip uzerine kekik serpin ve kucuk parcalar halinde tereyagi koyun. Yumurtalari cirpin icerisine tuz, karabiber, pul biber ilave edip karistirin. Hazirladiginiz tavuklari yumurtaya batirip galete ununa bulayin. Hafif yagladiginiz borcam tepsisine dizin uzerine kucuk parcalar halinde tereyagi koyup firinda 20-25 dakika pisirin. Patates puresi ile veya sebzeli pilav ile servis yapin.

Afiyet Olsun!

Сайт управляется системой uCoz