Gondolda tavuk

MALZEMELER
1 adet tavuk gogus eti (2 kisilik)
250 gr kultur mantari
2 adet domates
3-4 adet kereviz sapi
1 caybardagi kasar rendesi
tuz
karabiber
toz kirmizi biber
tereyagi
folyo kagidi

HAZIRLANISI
Tavuk etlerini kus basi kesip tereyaginda toz kirmizi biber ile rengi degisene kadar kavurun. Sonra sirasi ile ince kiyilmis mantar, kup kesilmis domates, tuz ve karabiberi ekleyin. Suyunu cekene dek pisirin. Folyodan 2 adet dikdortgen kesin uzerine yemek paylastirin.Ustune de kasar rendesi serpin. Uzerinde ufak bir delik kalacak sekilde folyolari gondol seklinde kapatin. kizgin firinda kasar eriyene dek pisirin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz