Guvecte karides

MALZEMELER
500 gr. karides
250 gr. mantar
limon suyu
3-4 adet domates
bir miktar tereyagi
kasar peyniri rendesi
tuz

HAZIRLANISI
Karidesleri haslandiktan sonra ayiklayin. Baska bir kapta limonlu suda mantarlar haslayin ve ortadan ikiye ayirin. Ayikladiginiz karidesleri tereyaginda biraz kavurduktan sonra mantarla 2-3 dakika sote edin.. Daha sonra kabuklarini soydugunuz ve kup kup dogradiginiz domatesler ile tuz ilave edip 15- 20 dakika orta ateste pisirin. Daha sonra bu karisimi kucuk guveclere pay edip uzerine bolca kasar rendesi koyup 125 derece firinda kasarlar eriyene kadar pisirin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz