Hindisultan

MALZEMELER
500 gr Hindi, alt but
4 adet patates
2 adet havuc
5-6 adet arpacik sogani
6-8 adet mantar
1 adet biber
1 yemek kasigi tereyagi
1 tatli kasigi soya sosu
200 gr krema
tuz, karabiber, kimyon, kori

HAZIRLANISI
Patates ve havucu kusbasi halinde dograyin, soganlari soyun, mantarlari dorde bolun. Yagi tencerede kizdirin. Hindi buttan dogradiginiz parcalari yagda soteleyin. Havuc, mantar, patates ve sogani ekleyin. Birkac dakika cevirdikten sonra tuz, karabiber, kimyon, soya sosu ve koriyi ilave edin. Uzerini ortecek kadar su ekleyip pisirin. Atesten aldiktan sonra uzerine kremayi ekleyip hemen servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz