Hunkar begendi

MALZEMELER
1 begendilik kuzu ( ya da dana eti)
3 corba kasigi margarin
150 gr kasar peyniri
1.5 su bardagi sut
3 corba kasigi un
4 adet patlican
2 adet domates
1 adet sogan
tuz

HAZIRLANISI
Bir corba kasigi margarin ve yikanmis eti tencereye koyup, harli ateste kavurun. Yemeklik dogradiginiz sogani ilave edip, biraz daha kavurun, domateslerin kabugunu soyup kucuk kucuk dograyin ve biraz su ilave edip kanstirin, pismeye birakin. 4 adet patlicani ateste kozleyin, kabuklarini soyup limonlu su icine atin.Servis yapacaginiz zaman, 2 corba kasigi margarini derince bir tavaya koyup, 3 kasik un ilave edin, pembelesinceye dek kavurun. Sudaki patlicanlari iyice sikip buna ilave edin ve kisik ateste, tahta bir kasikla ezerek yedirin. Kasar rendesi koyarak biraz daha pisirin. Daha once pisirip bir kenarda beklettiginiz kebabi servis tabagina alin, yan?nda begendi ile servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz