Hunkar boregi
MALZEMELER
1.5 bardak un
200 gr. margarin
300 gr. kiyma
3 adet sogan
100 gr. mantar
100 gr. rendelenmis kasar
3-4 adet domates
2 corba kasigi domates salcasi
Yeteri kadar tuz, kekik
Yarim bardak su

HAZIRLANISI
Buzdolabindan kati olarak cikardiginiz margarini keserek una yedirin. Unla yag ekmek kirintisi goruntusu alinca cok soguk yarim bardak suya azar azar katarak hamuru yogurun. Buzdolabinda yarim saat bekletin. Centilmis sogani 3 corba kasigi margarinde pembelestirin. Ikiye kesilmis mantarlari ilave edin. 5 dakika pisirin. Kiymayi ayri bir tavada kavurun. Tuzu, kekigi ve domates salcasini katip, mantarli soganla karistirin. Hamuru bir firin tepsisine yayip 225 derece firinda 10 dakika kadar pisirip cikarin. Kiymali harci uzerine yayip, en uste rende peyniri serpin, domates dilimlerini yerlestirip, firina surerek 10 dakika daha pisirin.
Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz