Hunnak
MALZEMELER
1/2 kg patates
1/2 kg kiyma
1 sogan
3 biber
2 domates
1 su bardagi sut
rendelenmis kasar,
1 yumurta,
2 corba kasigi margarin,
2 corba kasigi sivi yag
tuz
karabiber
kirmizi biber
galeta unu
HAZIRLANISI
Patatesleri haslayin ve pure haline getirin. Icine sut, yumurta, rende kasar, tuz, karabiber ekleyin. Diger tarafta, Siviyagin icinde sogani, biberi ve kiymayi kavurun, domatesleri ekleyerek, yumusayincaya kadar pisirin. Firina dayanikli, derin bir cam kabi yaglayarak pure haline getirdiginiz patatesin yarisini iyice yayin. Uzerine kavrulmus kiymayi yayin ve purenin diger yarisini kiymanin uzerine yayin. En uzerine galeta unu doseyerek orta dereceli firinda galeta unu pembelesinceye kadar pisirin
Afiyet Olsun!