Ispanak Corbasi
MALZEMELER
1 kg yikanip ayiklanmis ispanak
2 yemek kasigi margarin
2 adet kuru sogan
1 cay bardagi un
1/2 kg kilo sut
2 su bardagi et suyu veya normal su
tuz
karabiber

HAZIRLANISI
Ispanaklar tencereye koydugumuz ilik su icinde oldurulur, suzulur ve suyu sikilir. Ince ince kiyilir. Margarin tencereye koyulup, eritilir. Ince kiyilmis sogan eklenip pembelestirilir. Un eklenip birkac kez cevrilir. Sonra ispanaklar koyulup karistirilir. Yarim kilo sut, tuz, karabiber ve et suyu veya su eklenip 15 dakika kaynatilip servis yapilir.
Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz