Ispanak elbasan tava

MALZEMELER
1 kg. kemiksiz koyun eti
500 gr. ispanak
1 kg. yogurt
1/2 limon suyu
2 corba kasigi tereyag
2 adet sogan
1 adet sivri biber
2 adet yumurta
2 corba kasigi un
Tuz
karabiber

HAZIRLANISI
Etleri ceviz buyuklugunde dograyin, haslayip, suzun. Firin tepsisine susuz olarak koyun. Dogranmis sogan, biber ve ispanagi bir corba kasigi tereyag ile soteleyin. Atesten alin. Etlerin uzerine tuz ve karabiber serpin. Hazirladiginiz ispanagi etlerin uzerine yayin. Yogurdun icine yumurta, limon suyu, un ve tuz koyup, cirpin. Ispanaklarin ustune dokun. Uzerine parca parca tereyag koyun. 200 derecelik firinda yarim saat pisirin. Sicak servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz