Kabak kalye

MALZEMELER
1 BAS SOGAN
3 DIS SARMISAK
125 GR KIYMA
1 TATLI KASIGI SALCA
3 ADET KABAK
BIR TUTAM DEREOTU
3 KASIK GARNITUR (BEZELYE, PATATES,HAVUC)
1 KUCUK DOMATES
1/2 BARDAK SU
TUZ

HAZIRLANISI
Soganlar ve sarmisaklar kucuk kareler halinde kesilerek cok az zeytinyagi ile kavrulur. Soganlar iyice pembelestikten sonra kiyma ilave edilerek kavrulmasi beklenir.Kavrulduktan sonra salcasi ilave edilerek bir sure daha beklenir. Kabaklarin kabuklari bicak ile siyrilir ve halka halka kesilerek tuzlu su da biraz bekletilir. Daha sonra kabaklarin suyu suzulerek kiymaya ilave edilir. Biraz kavrulduktan sonra garnitur, domates eklenir. Bir sure daha pisirilmeye birakildiktan sonra suyu ve tuzu ilave edilerek pismeye birakilir.Pismeye yakin dereotu ilave edilir.Yaklasik 20 dakika orta ateste pisirilerek, sicak servis yapilir.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz