Karnabahar salata

MALZEMELER
1 adet orta buyuklukte karnabahar
10-12 adet siyah zeytin
1.5 fincan zeytinyag
3-4 dilim limon
1 limonun suyu
1 adet havuc
tuz

HAZIRLANISI
Karnabaharin kokunu ve yapraklarini kesin, temizleyip iyice yikadiktan sonra parcalara bolmeden tuzlu suda bir sure haslayin.Sonra tencereden alip, suyunu suzun ve kanabahari zedelememeye ozen gostererek servis tabagina yerlestirin. Havucun uzerini kaziyip, yikayin ve tuzlu suda haslayin. Daha sonra havucu dilimleyip, sevis tabaginin kenarlarina dizin. Tabagi limon dilimleri ve zeytinle susleyin. Bir kapta tuz, limon ve zeytinyagini karistirip birbirine yedirin ve bunu havuc dilimleri ile karnabaharin uzerine dokup, karnabahar soguyuncaya dek bekleyin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz