Kartopu

MALZEMELER
7 su bardagi un
200 gr margarin
3 yemek kasigi yogurt
4/3 su bardagi sivi yag
1 paket kabartma tozu
3 yemek kasigi seker
1 adet yumurta
Muhallebisi icin:
3 Su bardagi sut
8 Yemek kasigi seker
3 Yemek kasigi un

HAZIRLANISI
Un ve seker tencereye koyulup karistirilir. Sut ilave edilerek orta hararetli isida pisirilir. Sogumaya birakilir. Hamurun Yapilisi :Un elenir, ortasina eritilmis margarin, sivi yag, yumurta, yogurt, seker, kabartma tozu koyulup orta yumusaklikta hamur elde edilir. Hamurdan yumurta buyuklugunde parcalar alinip avuc icinde acilir.Icine kasik yardimiyla muhallebiden koyup kapatilir. Kapanan kismi alta gelmek uzere unlanmis tepsiye dizilir. 170 derece isitilmis firinda pembelesene kadar pisirilir. Iliyinca uzerine pudra sekeri elenir.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz