Kayseri mantisi
MALZEMELER
1/2 kg un
2 adet yumurta
tuz
Ic malzemesi :
250 gr kiyma
1 adet sogan
tuz
biber

HAZIRLANISI
Yarim kilo unu iki adet yumurta ve biraz tuz ile birlikte, kati bir hamur elde edecek sekilde yogurun. Iki parcaya ayirip, yufka seklinde acin ve kucuk kareler seklinde kesin. Bu parcalara zeytin tanesi buyuklugunde kiyma koyun, sekil verip, hamur parcalarini cok kucuk olacak sekilde buzun. Hazirladiginiz mantiyi bir tencerede, tuz katilmis kaynar suda bir tasim pisirip soguk su ilave edin ve suzun. Uzerine salcali sos ve sarmisakli yogurt ilave edip, servis yapin.
Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz