Kemalzade kebabi
MALZEMELER
500 gr yagsiz kusbasi dana eti
500 gr domates
1 corba kasigi margarin
500 gr patlican
100 gr yesil sivribiber
1 bas sogan
250 gr dil peyniri

HAZIRLANISI
Kusbasi etleri az suda, bir bas sogan ile, kisik ateste yumusayincaya dek pisirin.Domatesleri rendeleyip, bir kasik yag ilave ederek, suyu azalana dek kaynatin. Patlicanlari halka halka dograyin, kizgin yagda once biberleri (butun olarak), sonra patlicanlari kizartin. Dikdortgen seklinde bir payreks kaba, pisirilen kusbasi etleri dizin. Uzerine patlicanlari, biberleri ve domates sosunu ilave edip, en uste de ince dilimler halinde koparilmis dil peynirini doseyin. Bir folyo kagidiyla kapatip, orta hararetli firinda peynirler eriyinceye dek pisirin. Sicak servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz