Likorlu kurabiye

MALZEMELER
20 corbakasigi margarin
1.5 su bardagi tozseker
1 corbakasigi vanilya
1/2 corbakasigi likor
1 corbakasigi su
1 su bardagi un
1 yumurta aki
2 corbakasigi kakao

HAZIRLANISI
6,5 corbakasigi margarin veya tereyagi, unu ve suyu hamur haline gelene kadar yogurun. Hamuru rulo haline getirip 4-5 mm. kalinliginda kesin. 200 derecede yaklasik 6-8 dakika pisirin ve sogumaya birakin. Kalan margarin ya da tereyagini, bir su bardagi toz sekerle karistirip, icine yumurta akini, kakaoyu ve vanilyayi ekleyin. Yumusayincaya kadar karistirmaya devam edin. 1/2 su bardagi toz sekeri, likoru, 1/2 yemek kasigi suyu karistirin. Onceden hazirladiginiz kucuk kurabiyelerin yarisinin ustune kakaolu karisimi surun. Daha sonra kalan kurabiyeleri ustune kapatarak likorlu karisimi esit olarak paylastirin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz