Mantarli tavuk cigeri

MALZEMELER
400 Gr tavuk cigeri
200 Gr taze mantar
1 Corba kasigi domates salcasi
1/2 Su bardagi beyaz sarap (istege bagli)
1 Adet kuru sogan
2 Corba kasigi tereyag (damak zevkinize gore miktarini ayarlayiniz)
Tuz
Karabibe

HAZIRLANISI
Cigerleri yikayin, havlu kagit uzerine alip kurulayin. Tuz ve biber serpip iyice karistirin. Bir tavada tereyagini eritin. Dogramis oldugunuz soganlari pembelesinceye kadar kavurun. Mantarlari yikayin ve buyuk parcalara ayirin. Sogana ilave edin. Orta ateste pisirin. Baska bir tavada kalan tereyagini eritin, cigerleri tavaya alin. Yuksek ateste pisirin. Pistikten sonra mantar-sogan karisimi, beyaz sarap ve salcayi ilave edin. Bir kac dakika suyunu cekene kadar pisirin. Sicak olarak servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz