Meyhane pilavi

MALZEMELER
500 gr kusbasi et
4 su bardagi pirinc
2 corba kasigi margarin
1 corba kasigi salca
3 adet iri sogan
6 su bardagi su
1 tatli kasigi kirmizibiber
1 tatli kasigi tuz

HAZIRLANISI
Pirinci ayiklayin ve ardindan iyice yikayin. Soganlari da soyun, yikayin ve irice kiyin. Tencerede margarini eritip, soganlari sararincaya kadar kavurun ve eti ekleyin. Salcayi da ilave ederek kavurmaya devam edin. Kavurma islemini bitirdikten sonra tencereye su ilave edin, etleri pisene kadar haslayin. Karisima tuz ve pirinc ekleyin. Tencerenin kapagini kapatin ve suyunu cekene kadar pisirin. Pilav pistikten sonra yaklasik 9-10 dakika dinlendirin, servis tabagina koyduktan sonra pulbiber serperek servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz