MALZEMELER
5 Adet Tavuk Baget
4 Adet Orta Boy DOmates
2 Dis Sarmisak
5 Adet Arpacik Sogan
5 Yaprak Milfoy Hamur
1 Yemek Kasigi Salca
3-4 Yemek Kasigi Margarin
1 yumurta
Tuz-Karabiber ve Istege Gore Kimyon
HAZIRLANISI
Margarin eritilir.Tavuk Bagetler yagda pembelesinceye kadar kizartilip ayri bir kaba alinir. Arpacik soganlat yagda pembelestirilir.Uzerine Domates ilave edilip kavrulur.Daha sonra sarmisaklar ilave edilir.Istege gore tuz karabiber ve kimyon ilave edilip bagetler bu karisimin icine konulur. Uzerini ortecek kadar su ilave edilir. Yarim saat kadar kisik ateste pismeye birakilir.
Iyice pistikten sonra bagetler karisimin icinden alinir.
Suyu ayri bir kaba suzulur. Milfoy hafif acildiktan sonra
pismis olan baget milfoyum ortasina yerlestirilir. yanina suyu suzulmus malzemeden konur.Kemigi disarida kalacak sekilde bohcalanir. Hazirlanmis bohcalar bir tepsiye dizilerek uzerine yumurta sarisi surulup 15 Dakika firinlanir. Uzerileri kizardiktan sonra servis tabagina alinir suzulen sostan uzerine gezdirilip patates puresi ile servis yapilir.