Napoliten sos

MALZEMELER
3/4 su bardagi domates salcasi
1/2 corba kasigi toz seker
1/4 kahve fincani un
3 su bardagi et suyu
100 gr margarin
2 bas sogan
tuz

HAZIRLANISI
Sogani ince ince dograyin, yag ve yeterli miktarda tuz ile birlikte tencereye koyup, orta ateste soganlar iyice pembelesinceye dek kavurun. Sonra un ilave edin ve 3-4 dakika unla birlikte karistirip, kavurduktan sonra et suyunu ekleyin. Tencerenin kapagini ortup yarim saat kadar pisirin. Sonra pisince, suzgecten gecirin ve sogan posasini atin. Suzdugunuz malzemeyi sekerle birlikte boza kivamina gelinceye dek, tencerenin kapagini kapatmadan kaynatin. Karisim kivama geldiginde domates salcasini ilave edin, bir defa karistirin ve atesten alin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz