Patates pureli kebap
MALZEMELER
5-6 adet buyuk boy patates
1 tutam rendelenmis muskat
1 cay bardagi rendelenmis kasar peyniri
yeterli miktarda tuz
yeterli miktarda karabiber
2 adet yumurta
1/2 kg dana kusbasi et
4 corba kasigi margarin
2 adet domates
1/2 demet maydanoz
6 adet ince dilim kasar peyniri

HAZIRLANISI
Patatesleri haslayip pure haline getirin. Tepsiye yaydiktan sonra suyunu cekmesi icin 10 dakika kadar firina verin. Firindan cikarin ve sogumaya birakin. Biraz soguduktan sonra icine bir tutam rendelenmis muskat, bir cay bardagi rendelenmis kasar peyniri, tuz, yumurta ve karabiber koyup iyice karistirin. Ayri bir tencereye eti alin ve icine 3 corba kasigi yagi koyup kendi suyu ile kavurun. Tuz ve karabiber de ilave ettikten sonra bir kenarda bekletin. Hazirlanan patates puresinin yarisini yaglanan tepsiye bosaltin ve yayin. Uzerine eti koyun ve yay?n sonra domates dilimlerini dizin, maydanozlari butun olarak bolmeden dizin. 1 corba kasigi margarini eritin ve uzerinde gezdirin. En uste kalan patates puresini koyun ve onu da yayin en son olarak onun da ustune kasar peyniri dilimlerini dizin. Onceden isittiginiz firinda uzeri kizarana kadar pisirin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz