Rostolu kanepe
MALZEMELER
4 dilim dana eti, haslanmis
4 dilim francala ekmegi
1 adet biber tursusu
1/2 demet maydanoz
4 adet yumurta
60 gr kapari
zeytinyag
tuz

HAZIRLANISI
Dana etini tuzlayip, icine yeteri miktarda zeytinyag koydugunuz bir tavaya atin, orta ateste arada bir cevirerek her iki tarafinida kizartin. Yumurtalari kati olarak haslayin, aklarini sarilarindan ayirin. Et parcalarini birer parca olacak sekilde ekmek dilimlerinin uzerine yerlestirin. Uzerine ince kiydiginiz maydanoz, yumurta aki, biber ve kapariyi dizin. Yumurta sarilarini en uste, ekmegin ortasina yerlestirdikten sonra, servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz