Salcali biftek

MALZEMELER
Yarim kilo biftek
3 orta boy domates (veya 1 kahve fincani salca)
1 defne yapragi
2 corba kasigi margarin
4 bardak su
1 bas buyuk sogan
1 corba kasigi sirke
tuz

HAZIRLANISI
Bir tavada yagin yarisiyla biftekleri nar gibi iki tarafli kizartin. Bir tepsiye alin. Tavadaki yagda domatesleri yoksa salcayi kucuk kucuk dogradiginiz soganlar pembelestikten sonra sirke ve biraz su katarak kivamina gelene kadar pisirin. Tepside bekleyen bifteklerin uzerine dokun. Defne yapragini guzel koku vermesi icin tepsinin ortasina koyun. Kalan yagi kucuk parcalara bolup tepsiye dagitin, suyunu azar azar ekleyerek biftekler iyice yumusayincaya kadar orta ateste pisirip, servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz