Sebzeli kebap
MALZEMELER
1/2 kg kusbasi et
5-6 adet sivri biber
3 adet orta boy havuc
3 adet patlican
4 adet patates
2 adet domates
1 kg konserve bezelye

HAZIRLANISI
Etleri biraz yag ile birlikte kavurun ve kendi suyunu verince uzerine su koyun. Haslanmaya birakin. Patatesleri, patlicanlari, havuclari ve biberleri kup kup dograyin. Hepsini ayri ayri kizartin ve bir tepside karistirin. Uzerine iyice haslanmis etleri dizin ve daha sonra bezelyeleri alti gorunmeyecek sekilde tepsinin uzerine serin. En uste ise daha once rendelenmis olan domatesleri dokun. Arzuya gore kekik konulabilir. Tencerede kalan et suyu uzerine dokun ve tepsinin uzerinde biraz yag gezdirip firina verin. Suyunu biraz cekene kadar pisirin. Sicak servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz