Sebzeli mercimek corbasi
MALZEMELER
1 corba kasigi pirinc
1 bardak kirmizi mercimek
3 corba kasigi margarin
1 buyuk patates
1 orta boy havuc
3 dilim ekmek
4 yesil biber
3 kucuk sogan
10 bardak su
tuz, karabiber

HAZIRLANISI
Ayiklanmis, yikanmis mercimegi, yagi ve kabuklari soyulmus butun soganlari, kaynamakta olan et suyuna katip, karistirin. Bu arada havuc ve patatesi kup seklinde dograyin, yesil biberi ince ince kiyin ve mercimek biraz pisene kadar bekleyin . Kesinlikle tencerenin kapagini kapatmayin ve arada bir biriken kopukleri alin. Tuzunu, kirmizi biberini ekleyip, once havucu, daha sonra patatesi, pirinci ve yesil biberleri katin. Ezilip dagilmamalari icin ozen gosterin. Corbaniz pistiginde, arzu ederseniz yagda kizarmis kucuk ekmeklerle susleyebilirsiniz
Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz