Somonlu kabak terin

MALZEMELER
4 adet kabak
4 dilim somon fume
4 adet yumurta
5 corba kasigi taze krema
2 corba kasigi un
1 cay kasigi kori
Maydanoz
Tuz
Karabiber

HAZIRLANISI
Kabaklari uzunlamasina dilimleyin az tuzlu suda 10 dakika haslayin. Hasladiktan sonra havlu kagit uzerine alin (suyunu cekmesi icin). Derin bir kasede, yumurta, krema, un , kori, ince kiyilmis maydonoz, tuz ve karabiberi iyice cirpin. Firininizi 210 dereceye ayarlayin Firina dayanikli bir kalibi yaglayip,unlayin. Kalibin dibine once hazirladiginiz hamurun birazini koyun, uzerine birkac kabak dilimi ve somon dizin. Sonra tekrar hamur, kabak dilimleri ve somon, malzeme bitene kadar ayni islemi tekrarlayin. Onceden isitilmis firinda benmari usulu 45 dakika pisirin Sicak veya ilik olarak servis yapin

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz