Somon baligi tartar

MALZEMELER
1 kg taze somon baligi
2 adet limon
Zeytin yag
Maydonoz
Bir corba kasigi kapari (istege bagli olarak)
Karabiber
Tuz
Tost ekmegi

HAZIRLANISI
1.Balikciniza somonun filetolarini ayirtin
2.Somon filetolari az kaynar tuzlu suda 3-4 dakkika haslayin. Olabilecek kalan kilciklari ayirin.
3.Suzup ve sogutuktan sonra baligi ince ince kiyin. Uzerine limon suyu,zeytin yagi, kiyilmis maydonoz, kapari, tuz ve biber ilave edin. Iyice karistirin.
4.Tost ekmeklerini kizartin, hazirladiginiz karisimi uzerine koyup servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz