Soslu kilic

MALZEMELER
zeytinyag
2 adet limon
100 gr kapari
400 gr kilic baligi
200 gr yesil zeytin
10 adet defne yapragi
taze kara biber, cekilmis
tuz

HAZIRLANISI
Kilic baligini yikayip bir sucgecte suzun. Sonra, keskin bir bicak yardimiyla kilcigini ve derisini yuzup, cok ince dilimler halinde kesin ve genis, duz bir tabaga sadece bir kat olmak kaydiyla dizin. Diger yanda, bir katpa 4 yemek kasigi zeytinyag, 1 limon suyu, bir tutam tuz ve bir tutam biberle sos hazirlayip, baliklarin uzerine gezdirin. Sonra da kaparileri, zeytinleri ve defne yapraklarini bal?klarin uzerine yerlestirin. Tabagi folyo ile ortup, serin bir ortamda sosu emmesi icin 6-7 saat bekletin. Tabagi limon dilimleri ile susleyip, servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz