Talas boregi
MALZEMELER
8 adet kare katli hamur
2 adet yumurta sarisi (cirpilmis)
harci icin:
400 gr kusbasi kuzu eti
2 adet sogan
1 yemek kasigi tereyagi
1/2 yemek kasigi salca
1 adet domates
1 yemek kasigi maydanoz
karabiber
tuz
kekik

HAZIRLANISI
Sogani ayiklayin ve kup seklinde dograyin. Domatesin kabugunu soyduktan sonra icini cikarin ve onu da kup kup dograyin. Tereyagini kizdirin, sogani ve etleri suyunu salip cekinceye kadar kavurun. Domates, salca ve 1 su bardagi suyu ilave edin agzi kapali olarak 30 dakika kadar pisirin. Pistikten sonra tencerenin kapagini acik tutup suyu cektirin. Biber, maydanoz ve tuzu ekleyip sogumaya birakin. Hamurlarin kenarlarini yumurtalayin ve ortalarina da harci koyun. Hamurun koselerini etin uzerine kapatin. Ters cevirip uzerini de yumurtalayin. Buzdolabinda 25 dakika bekletin ve onceden 220 derece isitilmis firinda 20 dakika pisirin
Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz