Tavuklu kebap
MALZEMELER
2 adet kemiksiz gogus eti kusbasi dogranmis
5 adet iri boy patlican
3 adet patates kusbasi dogranmis
3 adet domates kusbasi dogranmis
Tuz
Karabiber
Bir kasik margarin
Sivi yag
Kasar peyniri

HAZIRLANISI
Patlicanlari alacali soyup ince dilimler halinde uzun olarak dograyin. Biraz tuz serperek kisa bir sure bekletin. Daha sonra yikayin ve sivi yagda kizartin. Kusbasi patatesleri de kizartin. Kusbasi dogranmis tavuk etlerini yagda kavurun. Ardindan dogranmis domatesleri de kavurun tuz ve biber ekleyin. Patates, tavuk ve domatesi karistirin patlicanlari bir kasenin icine capraz bir sekilde yerlestirin icine tavuklu harctan koyup patlicanlari kapatin ve tepsiye kaseyi ters cevirin. Uzerine bir dilim domates ve bir dilim kasar peyniri koyun. Tepsiye az salcali su ilave ederek kasarlar kizarana kadar pisirin...

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz