Taze bakla corbasi
MALZEMELER
10 adet taze bakla
1 kucuk sogan
3 corba kasigi suzme yogurt
1 yumurta
dereotu
zeytinyagi ve tereyag
tatli kasigi salca

HAZIRLANISI
Baklalari tahta uzerinde incecik kiyin, diger tarafta tencerede 1 kucuk sogani yagla beraber kavurup salcayi ekleyin daha sonra kiyilmis baklalari ilave edip biraz sote edin ve 1 su bardagi sicak suyuda katip baklalarin pismesini saglayin. Bu arada cukur bir kapta yogurt, 1 yumurta, 3 corba kasigi unu ve dereotunu da katip karisimi hazirlayin. Diger tarafta pismekte olan baklalar yumusayinca uzerine 4 su bardagi kadar daha suyu ilave ederek tam kaynamaya yakin yogutlu olan karisimida ekleyip kisik ateste karistirarak pismesini saglayalim.Biraz dinlendikten sonra uzerine pul biber ilave ederek servis yapalim.
Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz