Taze fasulye corbasi
MALZEMELER
500 gr taze fasulye
2 corba kasigi un
2 corba kasigi tereyagi
3 corba kasigi yogurt
1 adet domates
1 adet yumurta


HAZIRLANISI
Fasulyeler yikandiktan sonra uclari kesilip, kup kup dogranip, tencereye koyulur. Uzerine domates rendelenip, iki kasik tereyagi ve tuz ilave edilip tencerenin kapagi ortulur. Fasulyeler agir agir, suyunu cekinceye dek kavrulur ve daha sonra bir miktar su ilave edilir. 25-30 dakika fasulyeler pisinceye dek kaynatilir. Diger yanda bir kapta yogurt, un ve yumurta su ile ezilip, kaynayan fasulyenin uzerine agir agir karistirilarak dokulur. Topak olmamasina ozen gosterilir. On dakika kaynatilip, servis yapilir.
Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz