MALZEMELER
1 adet yumurta
1 kutu misir konservesi
1/3 su bardagi sivi yag
1 corba kasigi maydanoz, ince kiyilmis
1 adet (orta boy kutu) ton baligi konservesi
6 dilim tost ekmegi ya da beyaz ekmek dilimleri
HAZIRLANISI
Ton baligi ve misirin fazla yagini ve suyunu suzerek karistiralim. Kiyilmis maydanoz ve yumurtayi ekleyerek iyice karistiralim. Tost ekmeginin kabuk kisimlarini keskin bir bicak yardimiyla keselim. Ton baligi ve misirli karisimdan ekmegin uzerine surelim.dilimleri bolerek ucgenler elde edelim. Bir tavaya sivi yagi alalim. Orta ateste hafifce kizdiginda ekmek dilimlerini tavaya alalim.altin rengi aldiginda spatulayla tavadan alalim. Bir havlunun uzerine cikararak fazla yaglarin suzulmesini saglayalim. Diger ucgenlerede ayni islemi uygulayarak servis yapalim.