Vejeteryan chili

MALZEMELER
Yesil biber 300 gr
Sogan 300 gr
Sarimsak disi 3-4 adet
Kirmizi chili biber 1
Nebati yag 2 corba kasigi
Konserve domates 1.5 kg
Konserve borulce 500 gr
Konserve pinto fasulye 500 gr
Konserve tatli misir 500 gr
Chili tozu 3-4 corba kasigi
Kimyon 1 corba kasigi
Tuz
Amerikan pirinci 500 gr
Eksi krema 300 gr

HAZIRLANISI
Biberleri ve soganlari dograyin, sarmisagi ve kirmizi chiliyi kiyin. Ancak yumusak oluncaya kadar yagda pisirin. Suyuyla beraber domatesi, kurutulmus bezelyeyi ve tatli misiri ilave edin. Chili, kimyon ve tuz ilave edin ve kaynatin. Sos tavasini kapatin ve yumusak olana kadar orta isida pisirin. Tuz ve chili tozu serpin. Pirinci tuzlu suda pisirin ve chiliyle servis yapin; garnitur olarak eksi krema ilave edin.

BILGI : Bu chili, Pinto fasulye yerine herhangi bir konserve beyaz fasulye kullanilarak yapilabilir. Chili fasulye ozellikle pratiktir, cunku baharatli ve konserve haldedir.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz