Yumurtali kanepe
MALZEMELER
6 adet yumurta
75 gr tereyag
1/2 demet maydanoz
6 adet kirmizi turp
1 tatli kasigi hardal
6 dilim francala ekmegi
2 kahve kasigi limon suyu tuz

HAZIRLANISI
Yumurtalari on dakika haslayin. Kabuklarinin kolay soyulmasi icin bir sure soguk suyun altinda tutup, kabuklarini soyun. Sonra her yumurtayi ortalarindan kesip, sari ve aklarini birbirlerinden ayirin. Bir kaba yumurta sarilari, tereyagi, limon suyu, ince kiyilmis maydanoz, hardal ve tuz koyun ve koyu bir kivam tutturuncaya dek catalla iyice kanstirin. Diger tarafta ekmek dilimlerinin sert kenarlari kesip, cikarin. Her dilimi dort esit parcaya bolun ve yumurtali bulamaci uzerlerine surun. Yumurtalarin beyazlarini ufalayip kanapelerin uzerlerine serpin. Turplarin, yesil kisimlarini kesip yikayin ve dort esit parcaya bolun, ekmeklerin uzerlerine birer parca yerlestirin. Servis tabagina koyup, servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz