Helise

MALZEMELER
1 adet boyun kemigi
2 su bardagi asurelik bugday
3 yemek kasigi tereyagi
1/2 cay kasigi karabiber
1 cay kasigi tuz
9 su bardagi su

HAZIRLANISI
Bugdayi bir gun onceden islatin. Boyun kemigini ikiye bolerek duduklu tencerede yumusayincaya kadar pisirin ve sogumaya birakin. Islatilmis bugdayi suzgecten gecirin. Kemigin uzerindeki etleri didikleyin. 8 bardak et suyuna bugdaylari bosaltip icine kemiginden ayrilmis etleri ekleyerek ocakta bugday taneleri eriyinceye kadar pisirin ve karisimi doverek iyice ezin. Tereyagini tavada eriterek icine karabiber ilave edin. Yemegin uzerinde kizdirilmis tereyagi gezdirerek servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz