MALZEMELER
1 Paket Krem Santi
1.5 su bardagi soguk sut
7 adet kepekli biskuvi
4 yumurta
1.5 cay bardagi toz seker
2 limon kabugu rendesi
3 yemek kasigi konyak
3 yemek kasigi kakao
1 paket cikolata
HAZIRLANISI
Krem santiyi 1.5 bardak sut ile hazirlayin. Yumurta sarilari ile birlikte sekeri iyice cirpin, uzerine limon kabugu rendesi ve konyak ilave edin. Baska bir kapta yumurta aklarini kar haline gelinceye kadar cirpin. Hazirlanan yumurta aki ve sarisinin karisimini krem santiye ekleyerek 1-2 dakika daha cirpin.Karisimi 2'ye bolun. Ayrilan karisimlardan birine kakao ve ufalanmis cikolata ilave ederek kakaolu karisimi hazirlayin. 18x28 cm boyutlarinda bir kabin icine aluminyum folyo serin ve ezerek toz haline getirdiginiz biskuvileri serpin.Uzerine once kakaolu daha sonra beyaz karisimi yavasca dokun.Uzerini folyo ile kapatip 1 gece buzlukta bekletin. Baska bir kaba ters cevirip dilimleyerek servis yapin.