Pureli tavuk

MALZEMELER
6 adet orta irilikte patates
1/5 litre sut
200 gram tereyagi
1 kilo tavuk fleto
1 bas sogan
tuz
karabiber
kimyon
kirmizi biber
1 corba kasigi salca
1/2 cay bardagi zeytinyagi

HAZIRLANISI
Patateslerin kabuklarini soyup, haslayin. Daha sonra haslanan patatesleri tel suzgecten gecirip tereyagini ve sutunu ilave edelim. Hepsini karistirarak pure haline getirin ve tuzu ilave ederek birakin. Diger taraftan tavuklari kusbasi dograyip, bir bas soganla ve zeytinyagi ile kavurun.Salcasini baharatlarini ilave edin. Kisik ateste 15 dakika kavurun. Servis tabagina pureyi yayin ve uzerine pisirdiginiz tavugu ilave ederek servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz