Tavuklu borek
MALZEMELER
1 kg sut
3 adet yufka
3 adet yumurta
1 paket dil peyniri
1 tavugun gogus eti
250 gr kasar peyniri
1/2 su bardagi tavuk suyu

HAZIRLANISI
Firin tepsisini yaglayip bir yufkayi yayin, diger yanda et suyu, sut ve yumurtayi cirpin, yufkanin birini didikleyip harcin icinde bir sure bekletin. Islattiginiz yufka parcaciklarini alip, yaydiginiz yufkanin uzerine serpistirin, uzerine sut ve yumurta karisiminin bir kismini dokun. Hasladiginiz tavuk gogsunu didikleyerek, kasar rendesi ve dil peyniri ile birlikte, hazirladiginiz malzemenin uzerine yayin. En ust kismini kalan yufka ile ortup, uzerine kalan sut-yumurta karisimi surdukten sonra orta hararetli finnda 45-50 dakika pisin.
Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz