Bolu orman kebabi
MALZEMELER
1 kg kemiksiz kuzu eti
1 corba kasigi yag
1 tatli kasigi kekik
1 bas sogan
1 bardak su
1 tatli kasigi tuz

mantar malzemesi :
1 kg Kanlica mantari
1 corba kasigi tereyag
1 adet kucuk sogan
1/2 demet maydanoz
karabiber,tuz
1/2 adet limon

HAZIRLANISI
Yagi hafifce eritip, ince dogranmis sogani 2-3 dakika cevirin. Sonra etleri ilave edin, once hizli ateste cevirin sonra altini kisin. 1 bardak ilik suyu da ekleyin ve etler suyunu cekince tuz, kekik ve karabiber ekleyin. Pisen etleri bir tepsiye yada borcama alin. Asagidaki tarife gore hazirlanmis mantarlari etlerin uzerine dokun. Ince kiyilmis maydanoz serpin. Sicakkek servis yapin. Mantarin hazirlanisi : Mantarlarin saplarini kesin, bol suda yikayip, suzun. Daha sonra kaynayan tuzlu ve icine limon sikilmis suya atip bes dakika kadar hasladiktan sonra yine suzun. Mantarlari dorde bolup,bir tencerede haifce kizdirdiginiz tereyagina katin. Bir dakika sote edip, tuz ve biberi ilave edin ve 5-6 dakika kanstirarak kavurun.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz